за нас проекти наши клиенти контакти новини сертификати bgen
 

Добре дошли!

Фирма „ВАДИС” – ООД е основана през 1999 година с основен предмет на дейността поддръжка и ремонт на леки, лекотоварни, товарни автомобили, автобуси, кари, строителна механизация, повдигателни съоръжения, кранове и телфери. През следващите години от своите развитие фирмата се специализира в проектиране, изработка, ремонт и рехабилитация, монтаж и пускане в експлоатация на таблени затвори, предпазни решетки, обтекатели, автоматични въздушници (ван дюзи), хидравлични повдигателни механизми, самопочистващи се филтри за ВЕЦ и ПАВЕЦ. Фирмата се е специализирала в инженеринговата дейност по изрaботката и монтажа на нестандартни метални конструкции за обекти от енергетиката.

„ВАДИС” - ООД разполага с високо квалифицирани специалисти, с голям опит в проектирането, изработката и монтажа на метални конструкции и съоръжения за ВЕЦ и ПАВЕЦ. Автосервизната част е специализирана в ремонта на техника КАМАЗ, МАЗ, ЗИЛ, Шкода, ДЕУ АВИА, УАЗ, УРАЛ, МЕРЦЕДЕС. „ВАДИС” – ООД притежава безсрочно разрешително от Държавната агенция за метрология и технически надзор за поддържане, ремонтиране и преустройство на съоръжения с повишена опасност.

Дружеството се състои от:

1.Сектор за изработка, монтаж и ремонт на плоски затвори, обтекатели, предпазни решетки и друго нестандартно метално оборудване за хидротехнически съоръжения на ВЕЦ.
2.Сектор за ремонт, монтаж и сервиз на автоповдигателни съоръжения като автовишки, автокранове, мотокари, багери и булдозери.
3.Сектор за ремонт, монтаж и сервиз на кранове и ел.телфери.
4.Сектор за ремонт на двигатели, ходова част, ел.оборудване и система за управление на базовите машини.
5.Сектор за ремонт на каросерии, изкърпване и боядисване на автомобила като цяло.
6.Механична работилница за изработване на хидротехнически съоръжения и обслужване на останалите дейности.

Фирмата разполага със собствена инструментална екипировка и високо технологични машини за извършване на строително-монтажни и пусково-наладъчни работи на хидравлични и пневматични съоръжения, електрическа част, автоматика и микропроцесорни системи за управление.

Партньори на „ВАДИС” – ООД са световни лидери в своя предмет на дейност като: SIEMENS, ABB - ALSTOM, END Armaturen & Automation GmbH&Co.KG, BUHLER GmbH, DEHN-SOHNE GmbH, CKD, CARPI, HYDROPOL, Flowtite, Hobas и др. Фирмата поддържа тесни контакти с Sauer Danfoss Германия, МАЗ Беларус, DAEWOO AVIA Чехия, BELIMO Швейцария, ОАО„КАМАЗ” Русия, ОАО „УАЗ” Русия.